Merkelapp-arkiv: Daniel Branca

Donald Duck & Co nr. 13-2014 og 14-2014

Begge disse bladene inneholder et variert utvalg av gode historier. Skrue og Gråstein konkurrerer om hvem som kan klare seg best i villmarken i en Korhonen-historie. B-gjengen vikler seg inn i Andebys tøffe orkidédyrkingsmiljø. Donald og nabo Jensen veksler mellom å meditere og å slåss i en snodig kung fu-vri på en Barks-klassiker. Til slutt tar Marco Rota oss med på en tur tilbake til oldtidens Egypt.

Les meir

Donald Duck & Co nr. 50-2013

Ukens blad er litt mindre reprisetynget enn forrige, men det er en gammel klassiker av Lustig/Branca som ender opp som bladets høydepunkt. To snedige historier av Maya Åstrup er også verdt å nevne. Vi får ikke julestemning av ukens julehistorie, men det er jo ennå to uker igjen!

Les meir

Donald Duck & Co nr. 38-2013

Det er mange godsaker i ukens blad. Høydepunktene er en koselig Maya Åstrup-historie der vi lærer mye nytt om Guffen, en reprise av en flott Halas/Branca-historie fra 90-tallet og en «Star Wars»-inspirert fortsettelseshistorie som viser seg å være mye mer interessant enn den i utgangspunktet ser ut som. Bladet inneholder dessuten en historie av Gaute Moe og Bas Heymans, samt en tosiders Don Rosa-historie. Det eneste som trekker inntrykket ned er Skrue-historien «En etasje for mye», der handlingen ikke henger på greip.

Les meir

Donald Duck & Co nr. 17-2013

Ukens blad er viet naturfenomener. Legger man godviljen til, kan man se at dette løper som en rød tråd gjennom hele nummeret, eller i alle fall deler av det. Vi får en festlig historie om Donald som tornadojeger, reprise av en fin Branca-historie, og ikke minst starten på en original fortsettelseshistorie, skrevet av Byron Erickson.

Les meir

Donald Duck & Co nr. 10-2013

Dette bladet er det første i en serie med temablader, og temaet her er matematikk. Dette gjenspeiles ikke særlig godt i historiene i bladet, men er desto mer fremtredende på sidene som ikke har tegneserier, der vi blant annet finner to svært klassiske matematiske nøtter. Når det gjelder selve tegneseriene er dette et ganske ordinært blad. Det er ingen store høydepunkter, men heller ingen store skuffelser.

Les meir