Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

PeterU

Såh, litt krøkkete å finne ut hvordan man poster. Nok om det: Al Taliaferro, i sine dag-for-dag-striper, lagde engang en historie der Donald gang på gang får "skyven" på trikken (full vogn) og kommer for seint på jobben (og får kjeft). Det ender med at han selv tar jobb på trikken (som konduktør) og nå kan han selv stå på trikken (som han jo må ha plass på…) og si "Fullt, ta neste!". Kan noen bistå meg med å gi noem hint om hvor denne stripa er å finne? Serieteket i Oslo har jo det meste av DD-bøker (de store samleutgavene), kan den være der?

Om

Username
PeterU
Blei med
Besøk
11
Last Active
Rollar
Member

Aktivitet

  • Welcome Aboard!
    March 2017
  • Såh, litt krøkkete å finne ut hvordan man poster. Nok om det:
    Al Taliaferro, i sine dag-for-dag-striper, lagde engang en historie der Donald gang på gang får "skyven" på trikken (full vogn) og kommer for seint på jobben (og får kjeft). Det ender med at han selv tar jobb på trikken (som konduktør) og nå kan han selv stå på trikken (som han jo må ha plass på…) og si "Fullt, ta neste!". Kan noen bistå meg med å gi noem hint om hvor denne stripa er å finne?
    Serieteket i Oslo har jo det meste av DD-bøker (de store samleutgavene), kan den være der?
    December 2016

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?