Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Ønskes kjøpt: svenske Musse Pigg-blader med Mickey Mouse Mystery Magazine (aka Musse i Anderville)

Hei! Ettersom den planlagte Andebys helter-pocketen "Mikke i storbyen" dessverre ser ut til være kansellert, fikk jeg lyst til å skaffe meg de svenske numrene av Musse Pigg & C:o som inneholder historier fra Mickey Mouse Mystery Magazine. De siste fire årene har nemlig hvert sommernummer av Musse Pigg vært utvidet til 68 sider for å kunne inkludere et fullt kapittel av MM Mystery-sagaen. Dessverre er Musse Pigg-bladet nå nedlagt til fordel for Musse Piggs Deckargåtor (eller Donald Ducks krimgåter på norsk), så det kan se ut som det ikke blir mer Mystery Magazine fra nabolandet vårt heller. Men jeg kunne godt tenke meg å få tak i de fire numrene som har kommet ut.

Det dreier seg altså om Musse Pigg & C:o nr. 4/2016, 4/2017, 4/2018 og 3/2019. Noen som har disse numrene og kunne være interessert i å selge dem? Eller som eventuelt vet hvor man kan få tak i dem? Jeg har prøvd på nettsider som Tradera, men det er veldig lite å finne der.

image

image

image

image


Comments

  • Ingen her som har dubletter av svenske Mikke Mus-blader, skjønner jeg. Vet dere eventuelt hvor jeg kunne henvendt meg om dette? Prøvde Tradera for en stund siden, men kunne ikke finne noen av disse numrene.
    "Hvorfor er de så slemme mot meg som bare prøver å hjelpe dem?" -Skipper Slask
    "Vel, legg meg på bordet og kall meg Donald Duk!" -Donald
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?