Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com.

Disney-tegneserier returnerer til Brasil

Det meldes nå at Disney-tegneserier returnerer til Brasil i mars 2019. Det er forlaget Culturama som plukker opp tråden etter at Abril i sommer la ned alle sine Disney-tegneserier etter å ha gitt dem ut i nesten 70 år! Brasil er jo et av de store markedene for Disney-tegneserier i verden, så dette er gode nyheter for brasilianske Disney-fans.

http://www.culturama.com.br/post/a-volta-dos-quadrinhos-disney-no-brasil

Comments

  • Ikke nødvendigvis bare brasilianske fans dette er gode nyheter for. Flere utgivelser der vil kreve flere historier. Med tid og stunder kan de dukke opp også her i landet :)
  • JoAre skrev:
    Ikke nødvendigvis bare brasilianske fans dette er gode nyheter for. Flere utgivelser der vil kreve flere historier. Med tid og stunder kan de dukke opp også her i landet :D
    Pleier det å skje for brasilianske historier, da? Føler de dukker opp ekstremt sjelden her i Skandinavia, med mindre de er spesielt utvalgte til en særutgivelse som Walt Disney's julehefte eller lignende.
  • Spørsmålet er jo også om de skal produsere serier selv, eller bare gi ut blader ?
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?