Ønsker du å bli medlem på Kvakk.no? For å hindre spam i forumet krever vi nå at du har en invitasjonskode for å registrere deg som medlem. For å få tilsendt en invitasjonskode, send en e-post til olafmoriarty krøllalfa gmail punktum com eller krice krøllalfa kvakk punktum no, og vi vil invitere deg så raskt vi kan.

Donald på julaften - anyone?

12346»

Comments

 • Julenissens verksted er jo også klippet, borte er negerdokka som selv hopper på OK-stempelet og sier "mommy" og jøden som jager sparegrisen er også fjernet.
 • Det er klippet bort en god del fra Langbein sparker av campingvognen til den hekter seg på igjen. Mikke og Donalds strabaser nedover fjellet er vekk.

  Har akkurat sett originalen og da virker alt så mye mer logisk. Har ikke sett sammenhengen med at vognen faller fra og ruller baklengs ned fjellet før den deiser på bilen igjen. Men her ser man jo faktisk at vognen hopper fra et fjell til et annet. I kavalkade-versjonen er det totalt ulogisk hvordan vognen og bilen kan havne på samme sted.
 • Vi har snakket om Julekavalkaden i en annen tråd også, og blant annet diskutert klippingen i Mickey's Trailer og Julenissens verksted: http://www.kvakk.no/forum/discussion/3041/tv-jul-med-gjengen-fra-andeby
 • Haha ... Disse svenskene ...
  Er det et land hvor dette blir tatt alvorlig så er det der.

  – Det är inte det att vi tycker att SVT ska klippa bort alla män, men vi tycker att det här är viktigt att uppmärksamma, säger Fredrik Eklöf, medgrundare i GenderTimer.

  De vil ikke at SVT skal klippe bort alle menn, men ... Bare rundt halvparten? Begynn med tomten, Musse Pigg og Kalle Anka.
 • edited December 2014

  Jeg så "Donald Duck og vennene hans" på julaften og synes at det har blitt en tynn suppe. Jeg savner interessante innslag som:

  Donalds Snow Fight (1942)
  https://www.youtube.com/watch?v=1k3e5b6KcF8

  Toy Tinkers (1949)
  https://www.youtube.com/watch?v=zTbymsD-TP4

 • Innslaget fra Frozen II var nokså skuffende.
Sign In or Register to comment.

Hei sveis! Ja, her ser du meg! Er du ikke glad for å treffe meg?

Det ser ut som om du er ny her. Om du vil kome i gong, trykk på ein av desse knappane!

Har du lest forumreglane?